Välkommen till Veterinär Laurell: Personlig Veterinärvård i Stockholm ♡

Veterinär Laurell är en personlig och småskalig veterinärverksamhet som gör hembesök till hundar och katter i Stockholm med omnejd. Här läggs stor vikt vid ett personligt och varmt bemötande.

Mina erfarenheter och bakgrund

Jag som driver Veterinär Laurell heter Moa och jag har jobbat som legitimerad veterinär sedan 2013. På bla. Mälarhöjdens Veterinärpraktik och Solgläntans Djurklinik. Jag har även volontärarbetat med den ideella föreningen VOOV.

Hembesök: Fördelar och tjänster

På ett hembesök kan man få hjälp med avlivningar, medicinska utredningar, vaccinationer, besiktningar, blodprovstagning och enklare sårvård m.m.

På plats i hemmet så upplever jag att hundarna och katterna är mycket mindre stressade. Det är även en fördel att kunna observera deras beteenden när de är i sin trygga hemmamiljö. Många av mina patienter ogillar att åka till veterinären av olika anledningar. Ibland är det bilen som ställer till det och ibland blir de stressade av att komma till kliniken. Det kan vara allt ifrån att det är mycket intryck och dofter, till att de har haft lite jobbiga tidigare upplevelser.

Det är vanligt att man vill att sin lilla älskling ska få somna in hemma och där hjälper jag till. Jag lägger stor vikt vid att det ska kännas så bra det kan, för dig och din fyrfota vän ♡. Man väljer själv vilken plats man vill vara på och allt sker så lugnt och smärtfritt som det bara går. Efteråt så ombesörjer jag omhändertagande av kroppen, om så önskas.

På bilden här nedan ser ni min hund Emmett, som är min 10 år gamla lilla följeslagare.

Varmt välkomna att höra av er,

Leg. Veterinär Moa Laurell