Veterinär hembesök

Välkommen till Veterinär Laurell, din pålitliga partner för veterinär hembesök och professionell djurvård i hemmet. Hos oss kan du boka ett hembesök av en veterinär i Stockholmsområdet. Vid ett hembesök kommer veterinären hem till dig och du kan få hjälp med din hund eller katt i deras lugna och trygga omgivning.

På ett hembesök så kan man utföra undersökningar, ta blodprover och ge vaccinationer m.m. precis som på en klinik. Vi vill även ge hundar och katter möjligheten att få somna in hemma hos sina nära och kära, när den tiden är kommen ♡

Bekväma och stressfria veterinärtjänster i hemmet

Vi förstår att ditt husdjur är en viktig del av din familj, och vi strävar efter att erbjuda bekväma och trygga vårdtjänster utan att du behöver lämna hemmet. Med vår erfarenhet och expertis i att erbjuda veterinärtjänster i hemmet, kan du vara säker på att ditt husdjur får den vård och omsorg det förtjänar.

Fördelar med djurvård i hemmet

Det finns flera bra anledningar att låta en veterinär besöka din hund eller katt i hemmiljö. En av de största fördelarna är att djuret ofta känner sig tryggare i hemmet. Med hembesök undviker man den stress vissa djur känner vid till exempel resor, nya dofter och miljöer. Genom att välja veterinär hembesök för din älskade fyrbenta vän kan du njuta av en rad fördelar och bekvämligheter som erbjuds av Veterinär Laurell. Här är några av de främsta fördelarna med att få djurvård i hemmet:

  1. Bekvämlighet: Att få veterinärvård i hemmet är otroligt bekvämt för både dig och ditt husdjur. Du slipper boka tid och transportera ditt husdjur till en klinik, vilket sparar tid och minskar stressen för er båda. Vi kommer direkt till ditt hem, vilket gör det lättare för dig att få den vård ditt husdjur behöver utan att behöva lämna tryggheten i hemmet.

     

  2. Minskat obehag och stress: Många husdjur blir stressade av att besöka en veterinärklinik. Det kan vara överväldigande för dem att vistas i en främmande miljö med andra djur och lukter. Genom att välja hembesök undviker du detta obehag och skapar en trygg och bekant miljö för ditt husdjur. Våra veterinärer är vana vid att arbeta med djur i deras egna hem och strävar efter att skapa en lugn och avslappnad atmosfär under besöket.
  3. Personlig och individuell vård: När veterinären kommer hem till dig kan de ge mer tid och uppmärksamhet åt ditt husdjur. De kan observera och interagera med husdjuret i dess naturliga miljö, vilket gör det lättare att upptäcka eventuella beteendemönster eller hälsoproblem. Detta möjliggör en mer personlig och individuell vårdplan som är skräddarsydd efter ditt husdjurs specifika behov.
  4. Minimera smittorisken: Genom att undvika en samlad plats för vård av sjuka djur minskar du risken för att ditt husdjur utsätts för smittsamma sjukdomar eller parasiter. I en klinik kan andra sjuka djur finnas, vilket ökar risken för överföring av sjukdomar. Med hembesök av en veterinär minimerar du denna risk och håller ditt husdjur tryggt och friskt.
  5. Enklare hantering av flera husdjur: Om du har flera husdjur kan det vara utmanande att transportera dem till en klinik samtidigt. Med hembesök kan du få vård till alla dina husdjur på ett enda besök. Det sparar tid och gör processen smidigare för hela familjen.

Genom att välja Veterinär Laurell för djurvård i hemmet kan du vara trygg med att du ger ditt husdjur den bästa möjliga vården på ett sätt som är bekvämt, personligt och stressfritt. Kontakta oss idag för att boka ditt nästa veterinär hembesök och ge ditt älskade husdjur den omsorg det förtjänar.

Mobila hembesök av veterinär – bättre vård för ditt husdjur

Genom att välja hembesök som metod för veterinärbesök sparar du tid och minskar stressen för både dig och ditt husdjur. Vi kommer till dig med vår mobila veterinärutrustning och utför en mängd olika tjänster, inklusive hälsokontroller, vaccinationer, behandlingar, diagnostik och avlivningar ♡. Oavsett om det handlar om en regelbunden kontroll eller specifik behandling, kan du lita på att vår professionella personal tar hand om ditt husdjur med kärlek och omsorg.

Kontakta oss för hembesök av veterinär

Har ni frågor eller önskar veta vad det kommer att kosta så går det jättebra att maila till oss. Vill ni gärna ha telefonkontakt så maila gärna först och berätta lite om vad ni behöver hjälp med, så ska vi försöka ringa upp så snart vi inte är med en patient.

På Veterinär Laurell så utgår vi ifrån Svinninge, Åkersberga alla dagar i veckan och ibland även på kvällar och helger. Ofta kan vi erbjuda ett hembesök inom de närmsta dagarna, och ibland även samma dag om det skulle vara akut. 

Varmt Välkomna!